Hlíva ústřičná – Teplá paštika z hlívy ústřičné

Teplá paštika z hlívy ústřičné (příprava cca  15 minut)

Připravte si dPaštika z hlívyvě dávky hlívy ústřičné a dvě dávky zeleniny (trochu pórku a zbytek zelí pak choi). Na dvou lžících kokosového oleje opečte pór nebo cibulku. Přidejte nakrájenou bílou část zelí, hlívu, mletý kmín a pepř. Vše opékejte na oleji cca 8 minut. Pokud je to potřeba, lehce podlijte vodou. Po 8 minutách přidejte zelené listy zelí a opékejte další 2 minuty. Nechte vypařit všechnu vodu. Nakonec nasypte do mixéru, osolte a rozmixujte na hrubší krém. Je to výborné buď jako teplá paštika a nebo vychlazené.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde. rozumím